Hae elektronilaiseksi

Työpaikat

Henkilökuntamme on ammattitaitoinen huipputiimi joka arvostaa tekemisen meininkiä, reilua peliä sekä omaa- ja yhteistyökumppaneiden osaamista.

Vahvuuksiamme ovat monipuolinen kokemus niin isoista kuin pienemmistä teollisuuden ja jakeluverkkojen sähköistyksestä. Takanamme on laaja yhteistyökumppaniverkosto, jonka avulla pystymme palvelemaan joustavasti ja nopeasti koko maan laajuisesti.

Avoimet työpaikat

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella

 • Työterveys ja työturvallisuus

  Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista. Meillä on asianmukaiset työterveyspalvelut. Panostamme työturvallisuutta ylläpitäviin henkilöstön varusteisiin ja työvälineisiin. Tavoitteemme on ”Nolla tapaturmaa”. Jokaisella on oikeus palata töistä terveenä kotiin.

  Elektron E työpaikkana

  Antti Leinonen, Elektron

  Antti Leinonen, Työnjohtaja

  ”Haastavissa paikoissa onnistuminen ruokkii innostustani”

  Pidän siitä, että työssäni on pienen firman edut, vaikka yritys onkin kasvanut viime aikoina. Minulla on vapaus suunnitella projektieni työaikataulutus aika pitkälle itse.

  Toimin Elektronilla pienkohteissa projektipäällikkönä/työnjohtajana. Pienimmät kohteet ovat muutamia päiviä kestäviä sähkökeskusten ja kojeistojen asennuksia. Suuremmat teollisuuden muuntamoprojektit, kojeistoasennukset ja sähköasemahankkeet saattavat taas kestää kuukausia.

  Tuntuu, että olen omimmillani haastavissa tilanteissa ja kohteissa, sillä niissä vahvuuteni tulevat parhaiten esille. Jos tulee ongelmia, pystyn tekemään nopeita ratkaisuja, jotta aikatauluissa pysytään ongelmista huolimatta. Haastavissa paikoissa onnistuminen ruokkii innostustani.

  Tulin Elektronille verkostoasentajaksi syksyllä 2011 ja ylenin verkostoasennuspuolella työnjohtajaksi. Sitten alkoi tulla enemmän töitä teollisuuden parissa.

  Elektronilla on tarjottu mahdollisuus edetä uralla, kun osaamista ja halua on ollut. Olen pysynyt työssäni varmasti senkin takia, että yrityksen arvot ja omat arvoni ovat samankaltaisia.

  Asun Joensuussa ja teen yleensä töitä maanantaista torstaihin, usein pitkää päivää ja reissussa. Vapaa-aikani on hyvin erilaista kuin työ, aika menee perheen parissa ja erästellessä.

  Ari Malinen, Työryhmän vetäjä

  ”Elektronissa arvostan ammattimaista otetta!”

  Urani Elektronilla alkoi toukokuussa 2018. Olin työskennellyt edellisvuodesta samalla työmaalla, mutta eri urakoitsijalla. Sain puhelinsoiton haastatteluun Elektronille ja näin matkani Elektronin kanssa alkoi. Työni jatkui samalla työmaalla ja kun suurin osa asennuksista saatiin tehtyä, siirryin Elektronilla nousukaapeloinnin työryhmän vetäjäksi.

  Työpäiväni aloitan seitsemältä. Työryhmäni kanssa sovimme päivän ohjelmasta ja työtehtävien jaosta. Työni pitää sisällään projektien hallintaa henkilöstön määrän, harjoittelijoiden ja mahdollisten aliurakoitsijoiden tarpeen suhteen.Toimin lisäksi ohjaajana yrityksen aliurakoitsijoille. Yhdessä työjohtajan ja tilaajan edustajien kanssa seuraamme ja koordinoimme työn sovittamista muiden urakoitsijoiden aikatauluun. Huolehdin myös työn riskienhallinnasta sähköturvallisuus- ja työmaasäännöksiä noudattaen. 

  Työssäni pääsen suunnittelemaan kaapelointireittejä sekä valitsemaan valmiita hyllytyksiä. Hoidan myös kaapelikelojen sisälle noston tilausta tilaajan nostopalvelusta sekä valitsen oikeat kaapelikelat. Suunnittelen työvälineet, nostimet, ja tikkaat työalueen mukaan ja seuraan työvälineiden huollon tarvetta. 

  Elektronissa työnantajana arvostan ammattimaista otetta. Minulle ammattimainen ote tarkoittaa ammattitaitoisen asentajan mielipiteen arvostamista ja siihen luottamista.

  Olli Arminen

  Olli Arminen, Insinööri

  ”Insinööriharjoittelijasta työntekijäksi!”

  Työharjoittelupaikkoja etsiessäni Elektron yrityksenä ja sen tarjoamat työtehtävät vaikuttivat mielenkiintoisilta. Aloitin Elektronilla työharjoittelun kautta kesällä 2018.  

  Aloitin urani Elektronilla insinööriharjoittelijan tehtävissä. Insinööriharjoittelijan työnkuvaan kuului kaapelimassojen lasku sekä työvaiheiden aikatatulutus. Aika kului nopeasti ja jäin kesän jälkeen töihin yritykseen. Töiden edetessä siirryin käyttöönottoihin ja koestuksiin sekä jatkoin siinä samalla myös työn ohjaamista.

  Aamulla tulen toimistolle, luen sähköpostit ja vastaan niihin. Tämän jälkeen lähden työmaalle tekemään koestuksia tai jään toimistolle tekemään asiakirjoihin liittyviä merkintöjä.

  Elektronissa työnantajana arvostan sitä, että ei yritetä mennä tulos edellä, vaan hommassa on joku järki ja työn laatu on myös tärkeä. In, kun ei tarvitse joka päivä tehdä samaa hommaa.

  Kysyttävää?

  Jätä yhteyden-ottopyyntö

  Otamme sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä. Täytä ja lähetä:

  Monipuolista osaamista

  Tutustu referensseihin

  Referenssit ›